Aanleg

Ons team specialisten gaat graag aan de slag met uw tuin. Met vakkennis en ervaring klaren we iedere klus. En is er specialistische help nodig, dan schakelen we die in. Basis van het werk is een goed ontwerp. Dat kunnen wij voor u maken, maar ook wanneer u zelf een ontwerp heeft voeren wij dat graag voor u uit.

Bestrating
Iedere tuin kent wel een vorm van bestrating. Het is een onderdeel met veel mogelijkheden, maar ook een onderdeel waar best veel mis kan gaan. Denk aan verzakking of verkeerde waterafvoer. Wij doen het graag in één keer goed. Bovendien vinden we het prachtig om creatieve vormen toe te passen.

Gazon
Een gazon vraagt onderhoud, maar kan een prachtig hart van uw tuin zijn. En er zijn tegenwoordig ook bij een gazon zoveel mogelijkheden met verschillende grassoorten.

Beplanting
Een goed beplantingsplan bepaalt het succes van uw tuin. Zodat er in ieder seizoen kleur is, borders een evenwichtige opbouw hebben en er doorlopend planten in bloei staan. Vanzelfsprekend zorgen we voor een goede ondergrond zodat de planten het gegarandeerd goed doen.

Vijver
Een tuin komt extra tot leven met een vijver. Het trekt vogels en kleine en grotere dieren. Fonteinen, een waterval of een waterloop maken het helemaal af.

Nadat er een duidelijk tuinontwerp is gemaakt waarin we al uw wensen hebben verwerkt kunnen wij beginnen met het aanleggen van de tuin. Hier komt veel meer bij kijken dan alleen beplanting. De bestrating, schuttingen, vijvers en verlichting worden ook meegenomen.

Na het aanbrengen van de ondergrond kan de beplanting, bestrating en het plaatsen van de overige tuinelementen plaatsvinden. Tijdens onze werkzaamheden willen we u zo min mogelijk tot last zijn, we zullen van te voren samen met u doornemen wanneer we wat gaan doen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij zorgen voor de afvoer van het groenafval dat overblijft na de aanleg zodat we uw nieuwe tuin netjes kunnen opleveren.

De ondergrond is het belangrijkste bij het aanleggen van een nieuwe tuin, deze vormt de voedingsbasis voor de beplanting. Afhankelijk van de beplanting die er in de tuin komt, kan het zijn dat er op verschillende plekken in de tuin andere ondergrond wordt aangebracht. Daarnaast is de ondergrond ook belangrijk voor de bestrating die gelegd moet worden. Wanneer er niet goed gedacht wordt aan de ondergrond van de tuin kunnen planten dood gaan of kan uw tuinpad verzakken.

Een goede ondergrond vergroot ook het onderhoudsgemak en de levensduur van uw tuin. Wij maken alleen gebruik van de hoogste kwaliteit planten, bestrating en materialen om uw tuingenot nog verder te vergroten.

FeitzeDijkstraHovenier

Wilt u uw tuin door ons laten aanleggen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hoveniersbedrijf Feitze Dijkstra

Contactgegevens
Tolbaas 14
8401 GD Gorredijk
0513-461277
06-29515461
feitze@feitzedijkstra.nl

©2021 Hoveniersbedrijf Feitze Dijkstra | Alle rechten voorbehouden | DeMediaStrateeg