Onderhoud

Wanneer u alleen maar wilt genieten van uw tuin, nemen wij het onderhoud graag van u over. Dat kan incidenteel zijn, maar ook op vaste momenten. Het is maar net wat u wilt.

Onderhoud met contract
Voor regelmatig onderhoud gedurende het hele jaar werken we met onderhoudscontracten. Met daarin duidelijk omschreven wat wij wel en niet doen, wanneer we dat doen en wat de randvoorwaarden zijn.

Seizoensonderhoud
We kunnen onze onderhoudswerkzaamheden ook beperken tot een voorjaars- en najaarsbeurt met duidelijk afgesproken werkzaamheden. De rest van het jaar verzorgt u dan zelf het onderhoud aan uw tuin.

Onderhoud op afroep
Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u graag uw eigen tuin onderhoudt, maar er om wat voor redenen niet aan toe komt. Dan mag u ons gerust bellen. Tegen een afgesproken uurtarief gaan we graag aan de slag.

Niet elke tuin heeft evenveel onderhoud nodig. Sommige tuinen hebben specifieke onderhoudseisen. Een tuin met veel sierbestrating vraagt veel onderhoud aan het verdelgen van onkruid. Een gazonrijke tuin vraagt veel aandacht aan het gezond en netjes houden van de grasmat. Een tuin met veel verschillende planten vraagt daarentegen weer zeer specifiek en intensief onderhoud.

Naast het verschil in het onderhouden van verschillende tuinen is er ook verschil in de frequentie van onderhoud. U kunt bij Hoveniersbedrijf Feitze Dijkstra terecht voor volledig onderhoud met een contract, maar het u bent bij ons ook aan het juiste adres voor eenmalig onderhoud zoals een voor- of najaarsbeurt of wanneer u problemen met uw tuin heeft.

Het goed onderhouden van een tuin zorgt voor levendigheid in elk seizoen. In het voorjaar en de zomer staat de tuin in bloei en kan dit een geschikte plek zijn voor verschillende kleine dieren. Tijdens het najaar kunt u genieten van alle verschillende kleuren in uw tuin, en in de winter krijgt uw tuin weer een volledig nieuw uiterlijk.

Wanneer er gekozen wordt voor een volledig onderhoudsprogramma bepalen we samen met u in welke regelmaat er onderhoud moet plaatsvinden in de tuin. Naast seizoensgebonden onderhoud zorgen we ervoor dat planten en heggen periodiek gesnoeid zullen worden. Daarnaast zorgen we voor regelmatige bemesting van de grond en ook onkruidbestrijding kunt u aan ons overlaten. Het onderhoudsprogramma wordt volledig op uw tuin en uw wensen aangepast.

FeitzeDijkstraHovenier

Is uw tuin toe aan een onderhoudsbeurt?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hoveniersbedrijf Feitze Dijkstra

Contactgegevens
Tolbaas 14
8401 GD Gorredijk
0513-461277
06-29515461
feitze@feitzedijkstra.nl

©2021 Hoveniersbedrijf Feitze Dijkstra | Alle rechten voorbehouden | DeMediaStrateeg